انتشار لیست مقالات پذیرفته شده
26 فروردین 1403
لیست نهایی مقالات پذیرش شده و نحوه ارائه آن‌ها در بخش مقالات ---> مقالات پذیرفته شده قرار گرفت.
از نویسندگان محترم تقاضا می‌شود به بخش راهنمای نگارش و ارسال مقاله مراجعه فرمایند و بر اساس نحوه ارائه مقاله خود، فایل ارائه را آماده نمایند.

نکات تهیه مقالات پوستری:
- پوستر بایستی جذاب، گویا، مختصر و مفید بوده و به خوبی سازماندهی شده باشد.
- پوسترها در سایز A2 تهیه و ارائه شوند. امکانات پرینت در محل برگزاری همایش موجود نمی باشد.
- پوستر همایش حتما باید دارای آرم همایش در بالای صفحه باشد. در پوستر باید کلیه نکته های ضروری مربوط به یک مقاله کامل به ترتیب زیر رعایت شود:
عنوان مقاله، نام نویسنده اصلی با ستاره مشخص شود و زیر نام ارائه دهنده پوستر خط کشیده شود. نام و آدرس دانشگاه یا موسسه، متن اصلی مقاله شامل مقدمه، روش کار، نتایج و بحث، نتیجه گیری
- پوستر حاوی خلاصه بحث ها، شکل ها و نمودارها باشد و از ارائه جزئیات مطالب خودداری شود.
- در تهیه پوستر از نوشتن مطالب زیاد خودداری شود و در عوض سعی گردد از طرح، تصویر، شکل و همچنین روش های ابداعی استفاده شود تا مطالب در مدت کوتاهی به خواننده منتقل شده تا هدف از ارائه مقاله به صورت پوستر تامین گردد.
- مطالب (شامل: متن، شکل ها و جدول ها) به نحوی ارائه گردد که از فاصله یک متری به راحتی خوانده شوند.
- عکس‌‌ها و تصاویر باید به صورت واضح باشند تا حد امکان مطالب به نحوی ارائه شوند که از کلیه فضای اختصاص یافته، استفاده شود.