با استعانت از خداوند متعال «اولین کنفرانس ملی مهارت ایران (NSCI2023)» توسط دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در روزهای 3 و 4 اردیبهشت ماه سال 1403 برگزار خواهد شد.

بدینوسیله از کلیه پژوهشگران، محققان، اساتید، دانشجویان، صنعتگران، کار آفرینان و صاحب نظران فرهیخته حوزه‌­های مهارت و آموزش­‌های فنی و حرفه‌­ای دعوت بعمل می‌آید تا با حضور فعال خویش در این کنفرانس بر غنای آن بیفزایند.

بدیهی است مساعدت و همت والای شرکت کنندگان محترم در ارسال جدیدترین دستاوردها و نوآوری‌های علمی و پژوهشی خود در قالب نگارش مقالات تخصصی و ارزنده و نیز طرح‌ها و ایده‌های کارآمد خود بر اساس مهلت مقرر ارسال آثار، مزید امتنان بوده و تاثیر به سزایی در نیل به اهداف و هر چه شایسته برگزار شدن این کنفرانس خواهد داشت.

پیشاپیش به نمایندگی از دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور از همکاری و مساعدت عوامل علمی و اجرایی کنفرانس، سخنرانان کلیدی، مجریان کارگاه‌های آموزشی، حامیان کنفرانس و ... برای برگزاری هرچه با شکوه‌تر کنفرانس تشکر و قدردانی می‌نمایم.

محسن جهانشاهی

دبیرکل کنفرانس